+38 (0512) 50-71-16

+38 (0512) 50-71-16

au.moc.ubst%40ofni

Тренажерні класи в Херсонській державній морській академії.

Тренажерні класи в Херсонській державній морській академії.

Підготовка фахівців на найвищому світовому рівні – це головне завдання закладів вищої освіти в Україні.

Попри труднощі, з якими ми всі стикаємося через події останніх років, дуже важливо знаходити можливості подолати перешкоди та продовжити роботу. Херсонська державна морська академія (ХДМА) веде свою історію з 1834 р. і за роки своєї роботи підготувала безліч морських спеціалістів. Незважаючи на матеріальні втрати та релокацію з м. Херсон до м. Одеса (відповідно до наказу МОНУ №376 від 21 квітня 2022 р.),  другого вересня 2024 р. ХДМА відкрила свої двері для курсантів та абітурієнтів з новими класами для судноводіїв (Navi Trainer Pro) та суднових інженерів (TechSim) на базі технологій Wartsila.

Ми, Транспортні системи безпеки України, взяли в участь в даному відновленні. Нашими інженерами були встановлені наступні тренажерні рішення:

Navi Trainer Pro

Професійний тренажер, що повністю відповідає вимогам IMO та STCW, підтримує використання морських навігаційних систем (MNS 34) для забезпечення всебічного та ефективного навчання ECDIS відповідно до найновіших правил та досягнення високого рівня компетентності на борту судна.

Три повноцінних навчальних місця які включають у собі:

 - Повнофункціональний радар

 - ECDIS

 - Conning Display

 - 3D візуалізацію

TechSim

Платформа спеціально розроблена для навчання та оцінювання персоналу машинного відділення та наливних вантажів і працює з широким спектром моделей суден у форматі симуляції машинного відділення та симуляції наливних вантажів, в залежності від вибору користувача.

Обидва класи мають робочу станцію інструктора, а також повністю підготовлені для навчання, оцінювання та дебріфінгу.

Додаткова інформація щодо тренажерів на сайті в розділі Тренажери

Херсонська державна морська академія знаходиться в Одесі за адресою Канатна, 99, місто Одеса, Одеська область.

Сайт ХДМА